4-sobno stanovanje, Ljubljana Center

Ljubljana, Slovenija

Key Details

Status
For sale
Region
City of Ljubljana
Number of rooms
4-room
Orientation
zahod, sever, jug
Gross surface area
177,80 m2
Floor
2./3.
Year of renovation
2019
Year of construction
do 1968

Overview

4-sobno stanovanje, Ljubljana Center – Stara Ljubljana, zgrajeno l. 1500, prenovljeno l. 2019, 2./3. nad., v skupni izmeri 177,80 m2, balkon, dvigalo, stanovanje v IV. gradbeni fazi. Cena: 740.000 EUR.

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJE POTENCIALNE UREDITVE NOTRANJIH PROSTOROV.

V Stari Ljubljani, tik pod Ljubljanskim gradom, prodamo edinstveno stanovanje ki se nahaja v drugem nadstropju prenovljene baročne staromeščanske stavbe. Čudovita, popolnoma prenovljena stavba se nahaja v neposredni bližini mestnega središča ter okoliške infrastrukture, ki lastniku omogoča udobno bivanje v strogem centru Ljubljane (Ljubljanski grad, tržnica, Prešernov trg, promenada, sprehajalne poti, bližina trgovin, restavracij, pošte, bank, ipd.).

Stavba je bila v celoti prenovljena leta 2019, ima novo fasado, streho, utrjene so bile tudi protipotresne vezi, vgrajeno je dvigalo. Stanovanje je orientirano proti zahodu, severu in jugu in nudi pogled na mirno ograjeno notranje dvorišče, proti grajskemu griču ter Mestnemu trgu. Obsega dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, sobo z garderobo, glavno spalnico s kopalnico in garderobno sobo, hodnik, kopalnico, utility, otroško sobo s kopalnico ter balkon. Stanovanje je v celoti prenovljeno do IV. gradbene faze in omogoča končnemu kupcu ureditev po lastnih željah. Prenovljene so bile vse strojne in elektro inštalacije, nova okna ter vhodna vrata.

Stroški so odvisni od porabe (upravnik, elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, optika, rezervni sklad itd.) in so sorazmerno nizki.

Stanovanja omogočajo prestižno in kvalitetno bivanje v središču mesta.

Parkiranje je možno v parkirni hiši na Kongresnem trgu ali na javnih parkiriščih z dovolilnico.

Lepo vabljeni k ogledu.

Amenities

Balcony/Terrace
Elevator

Floor Plans

tloris

Explore the Area

Transportation
Restaurants
Shopping
Cafes & Bars
Arts & Entertainment
Fitness

Similar Properties