Samostojna dvostanovanjska hiša, Maribor - BAZA realestate

Samostojna dvostanovanjska hiša, Maribor

HP13461225448

2000, Maribor, Slovenija

Natisni oglas

Osnovni podatki

Status
Prodaja
Tip nepremičnine
Hiša
Država
Slovenija
Regija
Podravska
Etažnost
P + 1 + M
Skupna površina
296,00 m2
Leto gradnje
2003
Velikost zemljišča
653,00 m2
Energetski razred
C
Parkirna mesta
Da
Leto izgradnje
2001 - 2010

Opis

Samostojna dvostanovanjska hiša, Podravska – Maribor, zgrajena l. 2003, dokončana l. 2009, P+1+M, neto bivalna površina 296,20 m2, nadstrešek 60,00 m2, pripadajoče zemljišče v velikosti 653,00 m2. Cena: 374.900 EUR.

Na odlični lokaciji na Studencih prodamo samostojno dvostanovanjsko hišo. Lokacija združuje stik z naravo z bližino gozdu, reke Drave ter hitro povezavo do vse potrebne infrastrukture – centra Maribora, trgovskih centrov ter zelenih površin za rekreacijo.

Tlorisna zasnova obsega tri etaže: pritličje, nadstropje in mansardo. V hiši sta dve stanovanjski enoti. Bivalna površina pritličja obsega neto velikost 112,20 m2. V pritličnem delu se nahaja opremljeno stanovanje, ki obsega kuhinjo z dnevnim ter jedilnim prostorom, pisarno, spalnico, kopalnico s straniščem, manjšo shrambo, kurilni prostor ter večji garažni prostor, ki lahko služi kot prostor za shranjevanje, skladišče, delavnico, lahko pa se preuredi v bivalni prostor. V pritlični del je možno dostopati tudi iz zadnje strani hiše, kjer se nahaja večja terasa.

Nadstropje v velikosti 116,20 m2 obsega opremljen stanovanjski del, kjer se nahaja večja kuhinja z jedilnico in bivalnim prostorom, kopalnica, ločeno stranišče, trije ločeni spalni prostori ter balkon. Talne obloge: masivni parket, keramika. Nad nadstropjem se nahaja mansarda, kjer sta galerija ter podstrešni prostor za shranjevanje v velikosti 67,80 m2.

Tloris nudi funkcionalno razporeditev z veliko udobja in naravne svetlobe v vseh prostorih. Nepremičnina je bila grajena premišljeno in kvalitetno – masivna klasična gradnja in je nadpovprečno dobro vzdrževana. Prodaja se opremljena. Posebnost hiše je ročno izdelana oprema po meri iz masivnega lesa – v večjem delu je iz hrasta, oreha, posamezni detajli so narejeni iz vinske trte, vrata iz lesa hruške, stopnice iz jelše ter spalni prostori iz smrekovega lesa.

Ogrevanje je urejeno s centralno kurjavo – pečjo na olje ter radiatorji.

Na dvorišču se nahaja večja terasa in zelenica, ki omogoča postavitev vrta ali igral. Celotna parcela je ravna in ograjena.

Nepremičnina je primerna za večjo družino ali investicijo. Možnost poslovno-zasebne rabe, možna sprememba namembnosti v turistični objekt (odlične možnosti kratkoročnega oddajanja) ali za razvoj vaše lastne ideje.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Barbara Pečenik, Tel: 00386-40-626-220, E-mail: bpecenik@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

Dodatno

Balkon/Terasa
Atrij
Klet / Shramba

Lokacija

Javni promet
Restavracije
Nakupovalni centri
Kavarne in bari
Kultura in zabava
Rekreacija

Podobne nepremičnine