4-sobno stanovanje, Ljubljana Bežigrad

Ljubljana, Slovenija

Key Details

Status
For rent
Region
City of Ljubljana
Number of rooms
4-room
Parking space
2
Gross surface area
278,41 m2
Net surface area
188,65 m2
Floor
4./4.
Year of renovation
2018
Year of construction
1981 - 2000

Overview

4-sobno dupleks stanovanje – penthouse, Ljubljana Bežigrad – Zupančičeva jama, 4/4 nad. – dvigalo, zgrajeno leta 1996, adaptirano leta 2018, 278,41 m2 bruto površine stanovanja (188,65 m2 bivalne površine), s pripadajočo kletjo (15,70 m2), teraso (59 m2) in dvema parkirnima mestoma v garaži. Cena 2200,00 EUR/mesec.

Na priljubljeni in mirni lokaciji za Bežigradom v Zupančičevi jami oddamo nadstandardno, svetlo in funkcionalno razporejeno 4-sobno dupleks stanovanje s teraso. V  neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine, lekarna, pošta, banka, šola, vrtec, blizu je avtobusna in železniška postaja. Mirna in urejena lokacija ponuja veliko gostinskih lokalov s terasami in površinami z igrali za otroke.

»Penthouse« stanovanje je dvoetažno. V spodnji etaži je hodnik, velika dnevna soba (55m2) povezana s kuhinjo (pečica, hladilnik, pomivalni stroj) in jedilnico, dve sobi, kopalnica, utility (pralni in sušilni stroj), ter dva WC-ja. V zgornji etaži je odprta delovna soba (36m2) z izhodom na veliko teraso (59m2). Stanovanju pripada tudi velika kletna shramba (15,70) in dve parkirni mesti v kletni etaži.

Stanovanje je klimatizirano, ogrevano na toplovod, internet – optika, v stavbi je dvigalo. Stanovanje se oddaja delno opremljeno, za dodatno pohištvo in inventar se je možno dogovoriti. Mesečni obratovalni stroški (obratovanje, ogrevanje, varovanje, voda, odvoz smeti, elektrika…) znašajo med 350 € in 550 €, odvisno od dejanske porabe in št. ljudi v stanovanju.

Primerno za posameznike, pare ter družine ki si želijo udobnega bivanja, zaželeni resni in urejeni najemniki. Stanovanje je vseljivo po dogovoru.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklenejo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe – v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

Vljudno vabljeni k ogledu.

Amenities

Elevator
Basement

Explore the Area

Transportation
Restaurants
Shopping
Cafes & Bars
Arts & Entertainment
Fitness

Similar Properties