Večstanovanjska hiša, Maribor, Pekre - BAZA realestate

Večstanovanjska hiša, Maribor, Pekre

HP13461225477

2000, Maribor, Slovenija

Natisni oglas

Osnovni podatki

Status
Prodaja
Tip nepremičnine
Hiša
Država
Slovenija
Tip nepremičnine
Samostojna
Regija
Podravska
Etažnost
K+P+1+M
Skupna površina
322,60
Leto gradnje
1973
Velikost zemljišča
535,00
Leto prenove
2019
Parkirna mesta
Da
Leto izgradnje
1968 - 1980

Opis

Samostojna trostanovanjska hiša, Podravska – Maribor (Pekre), zgrajeno l. 1973, obnovljeno l. 2019, K+P+1+M, neto površina 322,60 m2, pripadajoče zemljišče v velikosti 535,00 m2. Cena: 579.000 EUR.

Na odlični in mirni lokaciji v Pekrah prodamo večstanovanjsko hišo. Lokacija združuje stik z naravo ter hitro povezavo do vse potrebne infrastrukture. V bližini se nahaja osnovna šola, vrtec, lekarna, trgovina, igrišča, pošta, knjižnica, Pekrska Gorca in Pohorje.

Tlorisna zasnova obsega tri etaže: klet in dve nadstropji. V hiši so tri stanovanjske enote. Tloris nudi funkcionalno razporeditev z veliko udobja in naravne svetlobe v vseh prostorih. V pritličnem delu se nahaja večje opremljeno stanovanje, ki obsega kuhinjo z dnevnim ter jedilnim prostorom, spalnico, kopalnico, garderobni prostor, ločeno stranišče, izhod na balkon in večjo teraso. Vhodna vrata se odpirajo s kodo ali prstnim odtisom. Vso pohištvo in gospodinjski aparati v stanovanju so višjega cenovnega razreda, izbrani okusno, premišljeno in s pohištvom narejenim po meri.

V spodnjih prostorih in v nadstropju sta urejeni še dve lepi in opremljeni stanovanji, vsako s svojo kuhinjo, jedilnico, kopalnico ter straniščem. Stanovanje v nadstropju nudi dve spalnici in ima izhod na balkon. Klet se ponaša z velikim garažnim prostorom, ki lahko služi kot garaža, prostor za shranjevanje, skladišče ali delavnica.

Iz zunanje strani lahko dostopamo do dodatne garaže, ki nudi možnost za parkiranje dveh avtomobilov. Za zunanjimi in pokritimi garažnimi prostori, nepremičnina nudi pet parkirnih mest. Na dvorišču se nahaja prostor za druženje in zelenica, ki omogoča postavitev vrta, igral in podobno.

Nepremičnina je bila grajena premišljeno in kvalitetno – masivna klasična gradnja in je nadpovprečno dobro vzdrževana. Prodaja se opremljena. Ogrevanje je urejeno s toplotno črpalko v vseh enotah hiše.

Nepremičnina je primerna za večjo družino, investicijo, možnost poslovno-zasebne rabe, opravljanje dejavnosti, družino, ki bi uporabljala le del nepremičnine, drugega pa morebiti oddajala, spremembo namembnosti v turistični objekt (oddajanje turistom preko platform za oddajanje – veliko povpraševanje v tem območju) ali za razvoj vaše lastne ideje.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Barbara Pečenik, Tel: 00386-40-626-220, E-mail: bpecenik@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

Dodatno

Balkon/Terasa
Atrij
Klet / Shramba

Lokacija

Javni promet
Restavracije
Nakupovalni centri
Kavarne in bari
Kultura in zabava
Rekreacija

Podobne nepremičnine