Poslovni prostor, Maribor - BAZA realestate

Poslovni prostor, Maribor

PPP13461225476

2000, Maribor, Slovenija

Natisni oglas

Osnovni podatki

Status
Prodaja
Tip nepremičnine
Poslovni prostor
Država
Slovenija
Tip nepremičnine
Pisarna
Regija
Podravska
Skupna površina
372,10 m2
Nadstropje
Pritličje
Leto gradnje
1980
Energetski razred
D
Leto prenove
2023

Opis

Poslovni prostor – pisarne, Podravska – Maribor, zgrajeno l. 1980, obnovljeno l. 2023, K+P, neto površina 372,10 m2. Cena: 363.000 EUR.

Poslovni prostori se nahajajo na zanimivi in frekventni lokaciji v Mariboru. Lokal že vrsto let ponuja razne storitvene dejavnosti. V bližini je avtocestni priključek, trgovski centri ter glavna zahodna obvoznica.

Tlorisna zasnova obsega dve etaži; klet in pritličje. Površina pritličja obsega neto velikost 196,54 m2. V pritličnem delu se nahaja 6 poslovnih prostor različnih velikosti, skupni toaletni prostori ter skupna čajna kuhinja. Celotna etaža je bila v letu 2023 obnovljena – nova PVC okna z vgrajenimi zunanjimi roletami z električnim upravljanjem, talne obloge, streha ter vrata.

Kletna površina velikosti 162,02 m2 obsega tri večje skladiščne prostore, do katerih je možno dostopati iz notranjega poslovnega prostora po stopnicah ter z zunanjim dvižnim dvigalom.

Ogrevanje je urejeno z novimi klimatskimi napravami, stroški so relativno nizki in odvisni od porabe. Možnost uporabe parkirišč za rampo in pred poslovnim prostorom.

Nepremičnina je primerna za investicijo, storitvene dejavnosti, kot so pisarniške storitve, zdravstvene storitve, storitve arhiviranja, razna predstavništva, agencije, računovodstvo, informacijske dejavnosti, spletne trgovine, odvetniško družbo, kozmetične ali frizerske storitve, fitnes itd.

Trenutno so poslovni prostori v pritličju oddani najemnikom, s katerimi je možno najem podaljšati po prenosu lastništva.

Možnost menjave za novejše, dobro pozicionirano stanovanje ali apartma na morju.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno in brez bremen.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača davek na promet z nepremičninami, v višini 2% od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agentka Barbara Pečenik, Tel: 00386-40-626-220, E-mail: bpecenik@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

Dodatno

Klet / Shramba

Lokacija

Javni promet
Restavracije
Nakupovalni centri
Kavarne in bari
Kultura in zabava
Rekreacija

Podobne nepremičnine