Dan odprtih vrat: Soseska LIPA - BAZA realestate

Dan odprtih vrat: Soseska LIPA

Z veseljem napovedujemo Dan odprtih vrat v novi soseski LIPA, ki bo potekal v soboto, 21. septembra, od 10.00 ure dalje. Vabimo vas, da se nam pridružite in si ogledate sodobno zasnovane družinske hiše, ki nudijo popolno ravnovesje med urbanim življenjskim slogom in naravo.

O soseski LIPA – Na Krasu, natančneje v občini Hrpelje-Kozina, nastaja nova soseska 15-ih samostojnih družinskih hiš, ki bo v osrčju narave nudila vso udobje urbanega življenja.

Lokacija združuje stik z naravo kraške pokrajine ter  dobro povezavo do večjih mest, kot so Koper, Ljubljana, Reka in Trst. Lokacija omogoča hiter dostop do infrastrukture (osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom in pošta) ter rekreacijskih površin. Lokacija je idealna za ljubitelje narave in aktivnega življenjskega sloga, z možnostmi za pohodništvo, kolesarjenje in raziskovanje naravnih znamenitosti, kot so Kras in Škocjanske jame.

Sodobna zasnova in prilagodljivost

Soseska LIPA ponuja 15 hiš, zasnovanih v sodobnem slogu v velikosti od 156 do 170 kvadratnih metrov. Vsaka hiša je zgrajena do III. gradbene faze, kar omogoča veliko stopnjo prilagoditve notranjosti po individualnih željah kupca.

Tlorisna zasnova obsega dve etaži (P+1). Pritličje je svetlo in lepo razporejeno, obsega predprostor, spalnico, kabinet, kopalnico ter bivalni del s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo z izhodom na prostorno teraso s pogledom na zelenje. Nadstropje obsega hodnik, kopalnico, pralnico (utility) in tri spalnice, od katerih ima ena spalnica garderobno sobo. Tloris nudi funkcionalno razporeditev z veliko naravne svetlobe v vseh prostorih.

Gradnja hiš upošteva načela trajnostnega razvoja. Uporabljajo se visokokakovostni, okolju prijazni materiali in sodobne tehnologije, ki zagotavljajo energetsko učinkovitost in zmanjšujejo okoljski odtis.

Pridružite se nam v soboto, 21. septembra

Dan odprtih vrat v soseski LIPA je priložnost, da si te edinstvene hiše ogledate in se prepričate o kakovosti gradnje, lokaciji in bivalnem udobju, ki ga ponujajo. Za ogled je potrebno rezervirati termin pri agentu Andreju Štebalu na telefonsko številko (+386) 40 626 212.

Vabljeni, da se prepričate, zakaj je soseska LIPA idealen kraj za vaš novi dom – v sožitju z naravo in z vsem udobjem za sodoben življenjski slog. Vsi obiskovalci dneva odprtih vrat bodo imeli v primeru nakupa posebno ugodnost.

Za več informacij nas kontaktirajte na astebal@bazarealestate.com ali na (+386) 40 626 212.