Poslovno stanovanjska hiša, Bukovci - BAZA realestate

Poslovno stanovanjska hiša, Bukovci

HP1346122443

2281, Markovci, Slovenija

Natisni oglas

Osnovni podatki

Status
Prodaja
Tip nepremičnine
Hiša
Država
Slovenija
Tip nepremičnine
Poslovno stanovanjska
Regija
Podravska
Etažnost
K + P + M
Skupna površina
184 m2
Bivalna površina
135 m2
Leto gradnje
2006
Velikost zemljišča
1448 m2
Energetski razred
D
Parkirna mesta
4+
Leto izgradnje
2001 - 2010

Opis

Samostojna poslovno-stanovanjska hiša, Podravska – Bukovci, zgrajeno l. 2006, K+P+M, 135 m2 uporabne površine, 184 m2 bruto površine, cca. 1000 m2 zemljišča. Cena: 280.000 EUR.

V idilični vasi Bukovci v občini Markovci, ob lokalni cesti Ptuj-Zavrč, prodamo poslovno-stanovanjsko hišo, z utečeno dejavnostjo in večletno tradicijo poslovanja. Lokacijsko je od Ptuja oddaljena le 9 km, cca 10 km do AC priključka in ravno toliko do meje s Hrvaško.

Hiša je edinstvena, saj je grajena z naravnimi materiali – opečnata gradnja, notranjost je ometena z naravno ilovico, streha pa je obložena s trstiko, kar nudi dobro izolacijo in zdravo bivanje. Pred hišo je prostorno tlakovano parkirišče za več avtomobilov. Vstop z dvorišča nas popelje v poslovi prostor – cvetličarno in ločeno delavnico, ki sta v pritlični etaži, od koder vodi masivno leseno stopnišče, z ročno kovanimi detajli, do mansarde z odprto galerijo, kjer se nahajajo tri ločene sobe, ki trenutno služijo kot dnevni prostor, spalnica in pisarna, ter še ločena čajna kuhinja in kopalnica. Stavba je prav tako podkletena.

Urejeni so vsi priključki (vodovod, kanalizacija, el. omrežje, internet). Ogrevanje je talno in sicer na mestni plin. Prav tako je v prostor za ohlajanje umeščena klima. Energetski razred D. Urejena je vsa dokumentacija in pridobljeno uporabno dovoljenje.

Zaradi prepoznavnosti in uveljavljenosti obstoječe dejavnosti ter možnosti izvajanja drugih trgovinskih in storitvenih dejavnosti, skupaj z dobro lokacijo in kvalitetno gradnjo, je nakup lahko odlična priložnost.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, povrne prodajalcu strošek prodaje v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte: Agentka Jelka Pavlinec, Tel: 00386-40-626-231, E-mail: jpavlinec@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

Dodatno

Klet / Shramba

Video

Lokacija

Javni promet
Restavracije
Nakupovalni centri
Kavarne in bari
Kultura in zabava
Rekreacija

Podobne nepremičnine