Kuće u nizu Vižmarje - BAZA realestate

Kuće u nizu Vižmarje

Opis

U Vižmarjah na mirnoj lokaciji prodajemo kvalitetne novosagrađene kuće u nizu na tri etaže. U blizini se nalazi sva važna infrastruktura za ugodan boravak te brojne šetnice i rekreacijske površine.

Kuća je orijentirana u smjeru I-Z i sastoji se od prizemlja, 1. kata i 2. kata (etaža terasa). Funkcionalni tlocrt uključuje natkriveni ulaz s parkingom i šupom u prizemlju, predsoblje s dnevnim boravkom i otvorenim dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom te izlazom na ograđenu zelenu površinu. Na katu se nalaze tri sobe, fitness/sauna/svlačionica, pomoćno/tehnička prostorija i kupaonica s kadom i tušem. Zadnja, terasasta etaža, sadrži galeriju (otvoreni kabinet), walk-in garderobu, kupaonicu s tušem i dva umivaonika te dvokrevetnu spavaću sobu s izlazom na prostranu terasu. Na terasi je moguće napraviti ljetnu kuhinju ili jacuzzi.

Kuće su građene prema najvišim životnim standardima. Korišteni su vrhunski materijali i oprema – ALU stolarija, Pirnar ulazna vrata, Viessmann dizalica topline za podno grijanje i hlađenje te ventilacijski sustav s Viessmann rekuperacijom. Prostor je također predpripremljen za split sustav hlađenja. Svaka jedinica ima ugrađenu dimnjačku zavojnicu za spajanje kamina u dnevnom prostoru.

Sva keramika je sanitarija Marazzi, Villeroy & Boch sa armaturama Hansgrohe. Na podu je postavljen Wellington parket od bijeljene hrastovine debljine 1,5 cm, a na terasi je tikovina. Unutarnja vrata su bijele boje, sa skrivenim šarkama i standardne visine 230 cm. Stepenice su obložene parketom pod kutom od 45 stupnjeva. Kuća ima pametne instalacije. Zemljište je ograđeno betonskim elementima Žurbi, nadopunjeno metalnom ogradom.

Svaka kuća ima predviđenu elektropunionicu, predinstalaciju za solarnu elektranu i predpripremu za uređaj za ionski omekšivač.

Kuće će biti završene po sistemu ključ u ruke.

U slučaju interesa slobodno nas kontaktirajte: Agentica Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Dobrodošli ste u posjet.

Osnovni podaci

Cijena
749.000 EUR - 779.000 EUR
Površina
189,60 m2
Regija
Ljubljana grad
Broj dostupnih jedinica
3
Dostupno za useljenje
2024
Parkirna mjesta
2
Položaj
Istok, zapad
Kat
P + 1 + 2
Godina izgradnje
2024

Dodatne informacije

Istražite područje

Prijevoz
Restorani
Trgovine
Kafići i Barovi
Umjetnost i Zabava
Fitness