Kuća u nizu, Ljubljana Vižmarje - BAZA realestate

Kuća u nizu, Ljubljana Vižmarje

HP13461225474

Vižmarje, 1000, Ljubljana, Slovenija

Ispiši oglas

Ključni detalji

Status
Prodaja
Vrsta
Kuća
Zemlja
Slovenija
Vrsta nekretnine
Kuća u nizu
Regija
Ljubljana grad
Etaže
P + 1 + 2
Položaj
Istok, zapad
Ukupna površina
189,60 m2
Stambena površina
163,20 m2
Godina izgradnje
2024
Površina zemljišta
276,70 m2
Energetski razred
A1
Parkirna mjesta
2
Godina izgradnje
od 2021

Opis

Kuća u nizu, Ljubljana Vižmarje, novogradnja (ključ u ruke), izgrađena l. 2024, P+1+2(T), ukupne površine 189,60 m2, stambene površine 163,20 m2, terasa 26,40 m2, šupa 2,60 m2, zemljište 276,70 m2, 2x parkirno mjesto. Cijena: 779.000 EUR.

U PRILOGU OGLASA JE VIZUALIZACIJA POTENCIJALNOG UREĐENJA UNUTARNJIH PROSTORA.

U Vižmarju na mirnoj lokaciji prodajemo kvalitetne novosagrađene kuće u nizu na tri etaže. U blizini se nalazi sva važna infrastruktura za ugodan boravak te brojne šetnice i rekreacijske površine.

Kuća je orijentirana u smjeru I-Z i sastoji se od prizemlja, 1. kata i 2. kata (etaža terasa). Funkcionalni tlocrt uključuje natkriveni ulaz s parkingom i šupom u prizemlju, predsoblje s dnevnim boravkom i otvorenim dnevnim boravkom s kuhinjom i blagovaonicom te izlazom na ograđenu zelenu površinu. Na katu se nalaze tri sobe, fitness/sauna/svlačionica, pomoćno/tehnička prostorija i kupaonica s kadom i tušem. Zadnja, terasasta etaža, sadrži galeriju (otvoreni kabinet), walk-in garderobu, kupaonicu s tušem i dva umivaonika te dvokrevetnu spavaću sobu s izlazom na prostranu terasu. Na terasi je moguće napraviti ljetnu kuhinju ili jacuzzi.

Kuće su građene prema najvišim životnim standardima. Korišteni su vrhunski materijali i oprema – ALU stolarija, Pirnar ulazna vrata, Viessmann dizalica topline za podno grijanje i hlađenje te ventilacijski sustav s Viessmann rekuperacijom. Prostor je također predpripremljen za split sustav hlađenja. Svaka jedinica ima ugrađenu dimnjačku zavojnicu za spajanje kamina u dnevnom prostoru.

Sva keramika je sanitarija Marazzi, Villeroy & Boch sa armaturama Hansgrohe. Na podu je postavljen Wellington parket od bijeljene hrastovine debljine 1,5 cm, a na terasi je tikovina. Unutarnja vrata su bijele boje, sa skrivenim šarkama i standardne visine 230 cm. Stepenice su obložene parketom pod kutom od 45 stupnjeva. Kuća ima pametne instalacije. Zemljište je ograđeno betonskim elementima Žurbi, nadopunjeno metalnom ogradom.

Svaka kuća ima električnu punionicu, predinstalaciju za solarnu elektranu i predinstalaciju za ionski omekšivač.

Kuće će biti završene po sistemu ključ u ruke, cijena je za centralnu jedinicu i uključuje 9,5 % PDV-a.

U slučaju interesa slobodno nas kontaktirajte: Agentica Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Dobrodošli ste u posjet.

Sadržaji

Balkon/Terasa
Atrij
Podrum / Skladišni prostor

Nacrti kata

Istražite područje

Prijevoz
Restorani
Trgovine
Kafići i Barovi
Umjetnost i Zabava
Fitness

Slične nekretnine