Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad - BAZA realestate

Poslovni prostor, Ljubljana Bežigrad

PPP13461225426

1000, Ljubljana, Slovenija

Natisni oglas

Osnovni podatki

Status
Prodaja
Tip nepremičnine
Poslovni prostor
Država
Slovenija
Tip nepremičnine
Pisarna
Regija
Ljubljana mesto
Skupna površina
157,60 m2
Nadstropje
2./10.
Leto gradnje
1980
Leto prenove
2004
Leto izgradnje
1968 - 1980

Opis

Poslovni prostor – pisarne, Ljubljana Bežigrad, zgrajeno l. 1980, prenovljeno l. 2004, 2. nad. od 10. nad, površina 157,60 m2. Cena: 245.000 EUR.

Prodamo poslovni prostor na vrhunski lokaciji za Bežigradom. Poslovni prostor je primeren za pisarniško dejavnost. Nahaja se v drugem nadstropju, z vso potrebno infrastrukturo v neposredni bližini.

Poslovni prostor obsega hodnik, sprejemno pisarno, dve ločeni pisarni, odprt delovni prostor, čajno kuhinjo in lastne sanitarije. Možna je prilagoditev trenutne zasnove v odprt tip pisarniških prostorov (open space). Prostori se prodajajo opremljeni s kakovostnim pohištvom po meri, kar omogoča takojšnjo uporabo.

V stavbi je recepcija, dostop do prostorov je omogočen 24 ur na dan, na voljo pa sta tudi dve osebni dvigali. Poslovnemu prostoru pripada eno lastniško parkirno mesto pred stavbo, z možnostjo najema dodatnih parkirnih mest v bližini.

Obratovalni stroški so odvisni od porabe (elektrika, voda, ogrevanje – toplovod, internet – optika), povprečno znašajo okoli 500 EUR na mesec.

Nakup predstavlja tudi odlično investicijsko priložnost, saj so prostori trenutno oddani zanesljivim najemnikom.

POGOJ PRODAJE: Pogoj lastnika nepremičnine je, da kupec v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, povrne prodajalcu strošek agencijske provizije v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; Agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-626-212, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

Dodatno

Dvigalo

Lokacija

Javni promet
Restavracije
Nakupovalni centri
Kavarne in bari
Kultura in zabava
Rekreacija

Podobne nepremičnine