2-sobno stanovanje, Ljubljana Center - BAZA realestate

2-sobno stanovanje, Ljubljana Center

SO13461225414

1000, Ljubljana, Slovenija

Natisni oglas

Osnovni podatki

Status
Oddaja
Tip nepremičnine
Stanovanje
Država
Slovenija
Regija
Ljubljana mesto
Sobnost
2-sobno
Lega
Sever
Skupna površina
92,20 m2
Bivalna površina
73,70 m2
Nadstropje
3./7.
Leto gradnje
2023
Energetski razred
B1
Parkirna mesta
1
Leto izgradnje
od 2021

Opis

2-sobno stanovanje, Ljubljana Tabor, novogradnja, zgrajeno l. 2023, 3./7. nad., dvigalo, neto tlorisna površina 92,20 m2, bivalni prostor 73,70 m2, klet 5,00 m2, garažni parkirni prostor 13,50 m2. Cena: 2450,00 EUR/mesec.

Na odlični lokaciji v centru mesta v objektu Dalmatinka oddamo povsem novo 2-sobno stanovanje, ki ga odlikuje sodobna arhitektura, kakovostni materiali in udobnost bivanja z vso infrastrukturo na dosegu roke.

Stanovanje s severno lego ima veliko naravne svetlobe. Tlorisna zasnova obsega predprostor in ločeno stranišče, kjer je tudi utiliti s pralnim in sušilnim strojem. Osrednji del zavzema odprt in svetel dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, kjer je ob mizi dovolj prostora za šest oseb. Spalnica, ki je diskretno umaknjena, ima lastno kopalnico z walk-in prho, sanitarijami (Villeroy & Boch) in veliko vgradno garderobno omaro.

Ogrevanje poteka preko talnega gretja, vgrajena je rekuperacija za prezračevanje, nameščene so tri klimatske naprave, upravljanje vseh naprav je povezano v pametni sistem Loxone Home, s katerim se lahko upravlja preko tabličnega računalnika ali telefona.

Stanovanje je opremljeno z novo po meri izdelano opremo višje kakovosti (miza, stoli Caligaris) in vsemi gospodinjskimi aparati znamke Bosch (pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnikom, pečica, indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo). V uporabo pripada tudi shramba v kleti in eno parkirno mesto z možnostjo električne polnilnice.

Stavba ima upravnika in vse potrebne priključke (talno ogrevanje – vročevod, optika), stroški so sorazmerno nizki.

V objektu je le 14 stanovanj, zaželeni skrbni najemniki. Dolgoročni najem, varščina znaša dve mesečni najemnini. Hišni ljubljenčki po predhodnem dogovoru.

POGOJ NAJEMODAJALCA ZA SKLENITEV POSLA: Pogoj najemodajalca za sklenitev najemne pogodbe je, da najemnik prevzame del stroškov priprave dokumentacije za sestavo najemne pogodbe, sestave najemne pogodbe, sestave primopredajnega zapisnika in izvedbe primopredaje nepremičnine, sodelovanja pri prepisu naročnin oz. obveščanja upravnika in dobaviteljev o sklenjenem najemnem razmerju, priprave in hrambe listin ter slikovnega gradiva in pravnega svetovanja pri sklepanju najemnega razmerja (+ DDV).

Za pogodbe o posredovanje v prometu z nepremičninami, ki jih sklepajo med seboj   gospodarski subjekti/pravne osebe – v primeru sklenitve najemne pogodbe, najemnik prevzame v plačilo agencijske stroške v višini ene najemnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Anica Paska Sešek, Tel: 0038640-626-216, E-mail: apsesek@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

Dodatno

Dvigalo
Klet / Shramba

Video

Lokacija

Javni promet
Restavracije
Nakupovalni centri
Kavarne in bari
Kultura in zabava
Rekreacija

Podobne nepremičnine