DCB Montana - BAZA realestate

DCB Montana

Opis

Na izvrsnoj lokaciji, u blizini novog priključka autoceste na sjevernu obilaznicu, predstavljamo novu nadstandardnu ​​poslovnu zgradu koja će dobiti DGNB zlatni standard zaštite okoliša.

Zgrada ima devet katova i očekuje se da će biti useljiva u ljeto/jesen 2024. Poslovni prostor se sastoji od tri etaže. Moguć je najam više etaža ili pojedinačnih etaža te adaptacija prostora prema individualnim potrebama korisnika. Zakupnina se obračunava na bruto površinu.

Poslovnu zgradu karakterizira prijatan, topao, reprezentativan i moderan interijer s atrijem koji prirodno osvjetljava sve poslovne prostore. U prizemlju se nalazi caffe bar i restoran te konferencijske dvorane, na 2. i 6. katu je terasa, a na vrhu zgrade je zeleni krov koji pridonosi jedinstvenoj i ugodnoj atmosferi. Zgrada ima i prostor za rekreaciju s uređenim svlačionicama i tuševima, namijenjen samo korisnicima zgrade. U garaži je za iznajmljivanje dostupno 214 parkirnih mjesta, a poslovna zgrada ima i natkrivenu garažu za bicikle. Održive alternative dolaska dostupne su u blizini (javni prijevoz, dijeljenje vozila i bicikala te električne punionice).

Zgrada ima moderan ventilacijski sustav za optimalnu regeneraciju zraka i kvalitetan zrak, kao i moderan sigurnosni sustav.

Svaka poslovna jedinica ima vlastiti ulaz s recepcijom, kutni ured, sobu za sastanke i govornice, kuhinjsku nišu, LED rasvjetu s mogućnošću regulacije svjetline, individualnu regulaciju grijanja, hlađenja i ventilacije te kontrolu individualne potrošnje energije s brojila električne energije, topline i hladnoće.

Ukoliko ste zainteresirani, slobodno nas kontaktirajte; Agentica Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-626-250, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

Dobrodošli ste u posjet.

Osnovni podaci

Cijena
18,50 EUR / m2 / mjesec
Površina
1.065 m2 - 3.900 m2
Regija
Grad Ljubljana
Kat
1.-9.
Godina izgradnje
2023

Dodatne informacije

Istražite područje

Prijevoz
Restorani
Trgovine
Kafići i Barovi
Umjetnost i Zabava
Fitness